Toegangscontrole

Uw huis, uw bedrijf: beide genieten van een beperkte toegang. Uw wenst toch lang niet iedereen toegang te verlenen tot uw privé-eigendom of uw kantoorruimte? U alleen dient te beslissen wie waar en wanneer binnen kan treden. Hoe? Dankzij ons toegangscontrole systeem. Zo bent u zeker van een uiterst strikt beheer betreffende de toegang tot uw gebouwen en ruimtes. Dit leidt dan weer tot een waterdicht beveiligingsplan. Neem vandaag nog uw voorzorgsmaatregelen en snij criminelen, bandieten en andere gure types de pas af vooraleer ze hun slag kunnen slaan!

Een toegangscontrole met de allernieuwste technologieën

Een toegangscontrole installeren vergt een uitgebreide kennis en een jarenlange ervaring, precies wat onze experts u kunnen bieden. Vanaf nu af aan hoeft u zich geen zorgen te maken over de kostprijs van de vervanging van de hoofdcilinder en de bijhorende sleutels indien u uw huissleutel verliest. Vanaf nu af aan hoeft u zich niet meer druk te maken over die ene werknemer die zijn badge – zonder einddatum – niet heeft ingeleverd. Vanaf nu af aan zal u niet meer hoeven af te rekenen met een onbekende op uw terrein.

Wat betreft uw bedrijf kunt u genieten van diverse technieken, zoals irisscanners, vingerprintscanners, badgesystemen en ga zo maar verder. U kunt iedere werknemer afzonderlijke toegangsrechten verlenen, zonder omslachtige maatregelen vandien. Uw computer verschaft u met slechts één muisklik alle nodige gegevens over alle aanwezigen in uw pand: een must have voor iedere verantwoordelijke! Alle mogelijke toegangen zijn vanaf vandaag controleerbaar vanop afstand, dankzij een hiervoor speciaal ontwikkelde gebruiksvriendelijke software. Ken op deze manier de laatkomers, doordat u de tijdsregistratie kunt koppelen aan uw toegangscontrole. Zie wie met wie tegelijkertijd uw kantoorruimtes binnentreedt, dankzij de combinatie met een camerasysteem.

Ook wat betreft uw woonst is toegangscontrole een absolute aanwinst in huis. Het beschermt niet alleen uzelf en alle aanwezigen, maar ook al uw bezittingen en documenten tegen een ongeoorloofde toegang. Hiervoor is echter wel een toegangscontrole nodig die aangepast is aan uw behoeften en wensen. Dat is precies waarvoor wij zorgen. Videofonie, parlofonie en ga zo maar verder: alles is mogelijk met ons als partner voor uw veiligheid. Zie wie er aan uw voordeur staat, vooraleer u deze persoon blindelings binnenlaat, voorzie u van de mogelijkheid te kunnen communiceren met deze persoon en meer nog: krijg de kans hem of haar de toegang te ontnemen.

Geniet van fiscale voordelen met uw toegangscontrole

Net zoals dit geldt voor de installatie van een inbraakbeveiliging, kunt u genieten van een fiscale aftrek van meer dan 20% wanneer u uw toegangscontrole laat installeren door een erkend installateur. Een garantie voor uw veiligheid aan een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding: wat wenst u nog meer?