Poortautomatisaties

Diefstallen en inbraken gebeuren vaak doordat een poort niet op slot was of omdat deze eenvoudigweg open stond. Poortautomatisaties laten daarom toe dat dit in geen geval meer kan voorkomen, dus dergelijke poorten vormen zeker geen overbodige luxe bij u thuis of bij uw bedrijf! Wees alle mogelijke misdrijven voor en bescherm uw naasten en uw bezittingen optimaal door middel van een automatische poort.

Poortautomatisatie vergroten uw veiligheid en… uw uitstraling

Geautomatiseerde poorten zijn er eerst en vooral uiteraard om uw veiligheid te waarborgen. Deze zal namelijk eventuele inbrekers afschrikken! De ene zal zijn inbraakpoging al snel opgeven en voor zij die het toch wagen hun inbraak verder te zetten, zullen op zijn minst een enorme vertraging oplopen. Op deze manier kunt u – in combinatie met een camera- of alarminstallatie – ruim op voorhand de politiediensten waarschuwen alvorens deze persoon daadwerkelijk uw woonst of kantoorruimte binnentreedt.

Bent u een bedrijfsverantwoordelijke? Dan bent u zich vast en zeker bewust van de kracht van een bedrijfsimago. Uw imago dient te allen tijde tip top in orde te zijn en wat draagt hiertoe bij? De uitstraling van uw bedrijf. Met ons als partner in poortautomatisaties bent u zeker van prachtig poort- en hekwerk, volledig geautomatiseerd volgens uw behoeften en wensen. Niet alleen straalt deze een vorm van aanzien uit, maar ook van bescherming naar uzelf en uw werknemers toe.

Een breed gamma aan poortautomatisaties van topkwaliteit

We hebben voor een heleboel poortautomatisaties in petto. Van sectionale poorten tot automatische draaideuren, van automatische schuifhekken tot exemplaren met parlo- en videofonie. Deze laatste optie is geen overbodige kost, want het laat u toe om de poort van uw woonst of bedrijf te openen voor enkel en alleen diegenen die u kent en vertrouwt. Staat er iemand voor uw poort die u niet bekend is? Dan kunt u eerst overschakelen tot parlofonie, zodat u meer te weten kunt komen over de persoon in kwestie alvorens hem binnen te laten.

Een altijd mooie oplossing – ook voor smalle opritten – vormen de ondergrondse poortautomatisaties. De ondergrondse poortopeners zijn praktisch onzichtbaar en schaden de looks van uw poort zelf niet. Een iets universelere oplossing voor poort is een opbouw poortautomatisatie. Deze vergt een hoop minder voorbereiding en zorgt bijgevolg ook voor een snellere oplevering! Voor alle hekken en poorten bieden de opbouw motoren een oplossing, aangezien ze op zowel alle nieuwe als alle bestaande exemplaren kunnen worden gemonteerd.

Ook poortautomatisaties van schuifpoorten of -hekken zijn mogelijk! Voor elke schuifpoort – op rail of vrijdragend – hebben we de perfecte oplossing voor u in petto. Over welke poort u ook beschikt, met onze kennis van de laatste trends binnen de technologie van poortautomatisaties hoeft u zich voortaan geen zorgen meer te maken over uw veiligheid: uw woonst zal nog nooit zo beschermd zijn geweest!