Inbraak beveiliging

Het kan ons allemaal overkomen, ook uzelf. Beeld u zichzelf eens in: er wordt bij u ingebroken, in uw bedrijf of woonst, gelijk waar. Niet alleen wordt u overspoeld met diverse gevoelens als angst en onveiligheid, maar u lijdt er ook vaak materiaal onder. De aangerichte schade, de gestolen bezittingen en ga zo maar verder: ze brengen een heleboel geregel en gedoe met zich mee. Hoe kunt u dit voorkomen? Precies, met de gepaste inbraak beveiliging, dewelke u materiële, financiëel en emotionele schade bespaart.

Inbraak beveiliging voor particulieren

Voor u als particulier betekent inbraak beveiliging in uw huis allereerst een hele geruststelling. Wist u bijvoorbeeld dat het inbraakcijfer in België in stijgende lijn is? Maar liefst om de zes minuten per dag is iemand het slachtoffer van een inbraak, dus waarom zou u nog langer wachten om u zo optimaal mogelijk te beschermen? Vermijd die totale inbreuk op uw privacy, bescherm uw dierbaren in huis en zorg ervoor dat niemand ooit uw kostbare en persoonlijke bezittingen aan de haal kan gaan!

Ga daarom voor een inbraak beveiliging op maat, eentje die u een succesformule biedt om alle mogelijke dieven en bandieten buiten te houden. Onze inbraak beveiliging bevat diverse componenten die alles en iedereen veilig houdt. Wat had u bijvoorbeeld gedacht van een eenvoudig en gebruiksvriendelijk bedieningspaneel? En detectoren die reageren op elke vorm van beweging? Of van sirenes ter plaatse, zowel binnen als buiten? Inbrekers willen lawaai en licht namelijk steeds zien te vermijden, aangezien het ze niet bepaald in een positief daglicht stelt. Met onze inbraak beveiliging brengt u ze in een handomdraai op andere gedachten.

Maak komaf met dat gevoel van onveiligheid en ga over tot de plaatsing van een inbraak beveiliging bij u thuis. Ook wanneer u zich niet thuis bevindt, maar op een uitje met uw familie en vrienden of op restaurant, wordt u ten allen tijde op de hoogte gehouden van de stand van zaken in uw woonst. Dankzij een doormelding van het alarmsysteem, kunt u namelijk via uw gsm gewaarschuwd worden van mogelijk onheil. Wees altijd en overal gerust, voel u veilig op elk moment van de dag.

Inbraak beveiliging voor bedrijven

Niet alleen in woonsten wordt er ingebroken, ook in diverse kantoorgebouwen en bedrijfscomplexen. Wist u dat jaarlijks ontelbaar veel ondernemingen krijgen te maken met diefstal? Dit betekent ook een enorm hoog kostenplaatje voor het bedrijf in kwestie. Denk maar aan waardevolle documenten die kunnen worden gestolen of eenvoudigweg aan het gemis van nodige materialen. Daarom is het ook voor u als bedrijfsverantwoordelijke van groot belang dat u maatregelen neemt om uw bedrijf of pand optimaal te beschermen.

Onze inbraak beveiliging biedt u een totaaloplossing, waarmee u in de toekomst veilig en wel kunt vertoeven zowel in uw bedrijfs als er buiten. Geef inbrekers geen kans en ga voor onze gebruiksvriendelijke installatie. Bewegingsdetectoren, alarmmelding ter plaatse met een sirene en een doormelding naar uw gsm of indien gewenst naar onze meldkamer: de ideale mix om alle inbrekers met succes buiten te houden!

Inbraak beveiliging is fiscaal voordelig

Inbraak preventie wordt door de overheid volledig omarmd en gesteund. Daarom geniet u van een belastingsvermindering bij de aanschaf van een inbraak beveiliging: laat u uw installatie plaatsen door een erkend installateur? Dan geniet u van een verhoogde investeringsaftrek van ruim 20%! Zeg nu zelf: waarop zou u nog langer wachten?