Camerabewaking

Het zijn onzekere tijden vandaag de dag. Het aantal inbraken stijgt jaarlijks, het aantal misdrijven ook. Waarom zou u dan niet overgaan tot een goede bescherming van uzelf en van uw dierbaren? En dat van uw persoonlijke en kostbare bezittingen? Een prima beveiligingssysteem is een camerabewaking. Het betreft een systeem dat u de mogelijkheid biedt alles en iedereen 24 uur per dag en 7 dagen per week een overzicht te bieden op uw bedrijf of woonst. Een continu veilig gevoel, dat is toch precies waarnaar u op zoek bent?

Camerabewaking als bewaker bij uitstek

Onze camerabewaking houdt voor u een oogje in het zeil en zorgt voor een optimale veiligheid de hele dag door. Dag en nacht bent u beveiligd, want wij vormen uw constante bewaker. Heeft u reeds een alarmsysteem? Dan kunt u deze gerust laten vergezellen van een extra paar ogen. Waarom? Zo kunt u waar u zich ook bevindt en op elk moment van de dag het overzicht bewaren. Hoe? Dankzij de beelden op uw laptop, smartphone of tablet. Onze allernieuwste technologieën spelen in op de allernieuwste ontwikkelingen op de mobiele en digitale markt, zodat deze naadloos samenwerken met al uw computerapparatuur in huis of bedrijf.

Niet alleen bent u altijd en overal op de hoogte van de stand van zaken in uw woonst of kantoor, maar u heeft er meteen ook een afschrikkingsmiddel bij voor eventuele inbrekers en andere criminelen. Van zodra zij in de gaten hebben dat ze op heterdaad betrapt worden, smeren ze hem gegarandeerd als de bliksem, waarmee ze uw huis of bedrijfspand onmiddellijk ongemoeid laten.

Wordt u toch het slachtoffer van een doordachte inbraak of poging tot? Dan heeft u dankzij onze camerabewaking steeds het nodige bewijsmateriaal voor onderzoek ter uwer beschikking. De daders kunnen op deze manier snel gevat worden, zodat u niet alleen uzelf maar ook alle anderen uit uw omgeving veilig stelt. Onze camerabewaking is bovendien ook ideaal als extra controle bij een alarmsirene. De wetgeving stelt immers dat onze meldkamer de hulp- en politiediensten alleen mag waarschuwen na een bijkomende verificatie ter plekke. Met ons systeem is dit dus in een handomdraai gebeurd!

Onze camera’s helpen u bij tal van mogelijke facetten. Identificatie, observatie en herkenning: de ideale combinatie om alle dieven en inbrekers te vatten nog voor ze de kans krijgen uw pand binnen te treden. Bovendien geniet u van een meer dan uitstekende beeldkwaliteit en hoge resolutie-beelden, dankzij onze IP-megapixelcamera’s. Zo heeft u ook bij een teveel aan tegenlicht heldere en goed herkenbare camerabeelden ter uwer beschikking, alsook een digitale opname van optimale kwaliteit.

Camerabewaking brengt een fiscale aftrek met zich mee

Klinkt een camerabewaking u nogal duur in de oren? Wel, ook dan kunt u gerust op uw twee oren slapen. Indien u onze camerabewaking namelijk laat installeren door een erkend expert, dan kunt u genieten van een fiscale aftrek van meer dan 20%. Een mooie besparing en tegelijkertijd een continu veilig gevoel: ideaal toch?